Utorak 13.12.2016.
16:13
alo.rs

Nastavlja se rat: Kralj bakra tuži Severininog menadžera

V. Sekulić
Rtauje sa bivšom ženom: Milan Popović

Kako saznaje "Alo!", Popović od estradnog menadžera traži oko 4.000 evra, a o čemu će u narednom periodu odlučiti sud u Hrvatskoj.

- Milanov advokatski tim sastavio je tužbu po kojoj se Petrović tereti da je uvredio Popovića izjavama da on tuži Severinu i njene bližnje samo da bi joj oduzeo dete, te da se broj tužbi povećao od kada se ona udala. Sporna je takođe Tomičina izjava da je Milan tim brojem tužbi, a govori se o nekih 30, dokazao da mu nisu bitni interesi deteta - kaže naš izvor upućen u proces.

Kako piše list, Milan je preko advokata poručio sudu da nijedna od Tomičinih izjava nije tačna.

- Nije tačno da je Milan protiv Severine i njenih bližnjih podigao tridesetak tužbi i da je sve izgubio, te da to radi da bi Severini oduzeo dete. Milanu nije cilj da nekome nešto "oduzme", već smatra da dete treba da ima i oca i majku.

Isključivo zato što smatra da sinu može da osigura bolje vaspitanje i obrazovanje, traži da dete živi kod njega, a da majka ima pravo na susrete i druženja s njim. Takođe nije tačno da Severinina udaja ima bilo kakve uzročno-posledične veze sa brojem tužbi koje je Milan podneo.

Milan želi da sve odluke o sinu Aleksandru donosi u dogovoru sa Severinom, ali da druga strana ne pokazuje nikakav interes da ga uključi u takve odluke. Zato je Popović primoran da svoja prava potraži pred nadležnim ustanovama i sudovima - stoji u obrazloženju tužbe.

2024 © - Vesti online