Utorak 13.12.2016.
13:40
alo.rs

Prijovićka opljačkana na Tajlandu: Ukrali joj sat od 10.000 evra

Instagram/aleksandraprijovic
Krađa je nije sprečila da uživa: Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Kako "Alo!" saznaje, Aleksandra je opljačkana u Tajlandu već treći dan. Prema saznanjima lista, iz pevačicine torbe je nestalo nekoliko stotina evra, platne i kreditne kartice, kao i sat vredan 10.000 evra koji joj je nedavno poklonio Filip.

- Živojinovići se sa snajkama trenutno nalaze na ostrvu Puket, a Prija je prva postala žrtva lopova, na koje su ih svi još pre polaska upozoravali. Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neseser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat u hotelskoj sobi, ona ga je ostavila u torbu da ga ne bi nakvasila.

Imala je sreću da su joj pasoš i lična dokumenta ostali u sobi jer ih nije vadila iz kofera nakon sletanja. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa čak ni pevačica, sve dok se nije latila torbe da plati račun - kaže izvor blizak Prijovićevoj, koja je incident prepričala prijateljima putem Skajpa

On kaže da je pevačica u prvi mah pomislila da neseser uopšte nije spakovala u torbu, pa se vratila do sobe.

- Kada je shvatila da ga i tamo nema, a Filip je podsetio da je sat skinula na plaži i stavila ga u neseser, više nije bilo dileme da je pokradena. Konobar, koji je bio tu sve vreme, rekao je kako je primetio da se neko vrzma oko njihovih ležaljki, ali je mislio da je u pitanju njihov prijatelj, pa se nije obazirao. Ona je odmah pozvala banku u Beogradu kako bi blokirala kartice, a ceo slučaj je prijavila tamošnjoj policiji. Brena joj je odmah rekla da se ne nervira jer se takve stvari dešavaju i da bude srećna što je pasoš ostao u hotelu, jer bi to stvorilo dodatne probleme - zaključuje naš izvor.

- Aleksandri tamo svakako ne treba novac, pošto su Brena i Boba sve platili jer je to njihov način da proslave srebrnu svadbu. Oni na putovanju ostaju još pet dana, a ukoliko poželi da šopinguje, buduća svekrva će odrešiti kesu - kroz smeh konstatuje prijatelj Prijovićeve.

2024 © - Vesti online