Nedelja 20.06.2010.
11:50 >> 19:55h
Tanjug

Otkazani Brega i Severina na Ušću


Bregović i Severina trebalo je da nastupe u okviru druge večeri muzičkog festivala "Ušće fest" koji je počeo sinoć koncertima "Bajage i Instruktora" i Vlade Georgieva.


U saopštenju je navedeno da su koncertni prostor, tehnika i kompletna infrastruktura na Ušću nakon sinoćnog koncerta usled vremenskih neprilika takvi da zahtevaju velike popravke, a zbog priprema za veliki koncert Bilija Ajdola, 21. juna, organizatori su prinuđeni da otkažu koncert Bregovića i Severine.

"Hteli smo Severinu i Bregu da pomerimo za narednu nedelju, ali je to zbog Goranovih planova neizvodivo", rekao je Raka Marić iz "Mjuzik stara" za domaću štampu.

Ušće fest, planirana trodnevna muzička manifestacija, počeo je u subotu nastupima Bajage i Instruktora i Vlade Georgieva. Loši vremenski uslovi ipak su znatno uticali na očekivani broj posetilaca. Iako je u subotu moglo da uđe dvoje na jednu kartu za festival, Georgiev i Bajaga nastupili su pred samo nekoliko hiljada ljudi.


Organizatori će pristupiti sanaciji kompletnog koncertnog prostora, kako bi potpuno spremni u ponedeljak dočekali tehničku produkciju britanskog rok muzičara.


Ulaznice kupljene za Bregovićev i Severinin koncert moći će da se vrate od utorka, 22. juna, od 9 do 16 časova u prostorijama "Mjuzik star prodakšn" u Dositejevoj 21, navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online