Nedelja 20.06.2010.
11:39
Vestionline

Mekejleb i Roberts odlaze, stižu Popović i Paunić

Amerikanci se nalaze na listi želja mnogih evropskih klubova. Navodno, za Mekejleba se interesuju španski Barselona i Kaha Laboral, dok bi Lorensa Robertsa u svom timu video trener Real Madrida Etore Mesina.

Blizu odlaska su i Aleksandar Rašić, koga traži ruski Uniks, i Strahinja Milošević, koji se navodno nalazi na listi želja podgoričke Budućnosti.

Kada su dolasci u pitanju, prema nezvaničnim informacijama najbliži dolasku su Bojan Popović iz Lijetuvos Ritasa i Ivan Paunić. Njih dvojica bi trebalo da pojačaju spoljnu liniju tima za narednu sezonu.

Takođe, na listi želja nalazi se i talentovani Dragan Milosavljević iz kragujevačkog Radničkog, koji ima odličnu sezonu iza sebe, zbog čega je i na širem spisku selektora Srbije Dušana Ivkovića.

Pominjali su se i dolasci jednog od dvojice talentovanih centara, Bobana Marjanovića iz Hemofarma i Miroslava Raduljice iz FMP-a, međutim šanse za ove transfere su veoma male.

Čvrste ugovore sa Partizanom imaju Aleks Marić, Jan Veseli, Branislav Đekić i Aleksandar Mitrović, i sasvim je izvesno da će oni biti u timu i naredne sezone. 

2024 © - Vesti online