Ponedeljak 12.12.2016.
12:48
pink.rs

Milena Ćeranić progovorila o sukobu sa Stanijom

Vesti
Kod nje je sve prirodno: Milena Ćeranić

Naime, spekulisalo se da Milena ne simpatiše novopečenu pevačicu, kao i da joj se podsmevala u jednoj emisiji. Ćeranićka je rešila da stane na kraj tračevima i iznese istinu.

Pročitajte još:

instagram.com/stanijadobrojevic

VIDEO: Stanija, gde su ti gaćice?

Stanija napustila Srbiju

- Nikada nisam koristila nečije ime da bih sebe promovisala. Ja sam neshvaćena od strane mnogih ljudi i često dajem dvosmislene odgovore. Nikome se podsmevam ako imam nešto da kažem u lice. Svi znaju da sam direktna i da me je to mnogo i koštalo - rekla je Milena u emisiji "Premijera".

Pevačica ne želi da priča o privatnom životu i svom partneru, ali otkrila je šta joj smeta kod drugih žena. Ona je i ponosno istakla da se nikada nije podvrgla nijednom estetskom zahvatu.

- Na ceni je zloupotreba plastične hirurgije. Ja sam protivnik toga. Kod mene bi svako trebao da prođe psiho test kod neuropsihijatra, mislim da u svom nekom nezadovoljstvu žene idu kod plastičnog hirurga. Nije problem, uradi fino to, nemoj da pumpaš pa da se unakaziš. Znam mnogo devojaka koje su bile prelepe dok nisu posetile plastične hirurge. A ježm se toga da nisu zube sredile. Nemojte da preterujte u tome. Hranite svoj um i duh - poručila je pevačica koja na sebi nema ni jednu intervenciju - poručila je Milena

2023 © - Vesti online