Ponedeljak 12.12.2016.
05:11
S. Đurić - Vesti

Suze zbog pohvala, tuge i prosidbe

Zbog čega plaču zvezde u TV emisijama?

Suzu najčešće puste zbog bračnih i ljubavnih brodoloma, mada ih razneži i pesma, pa ne mogu i ne žele da sakriju emocije.

Tako se nedavno gostujući u jednoj emisiji Prve televizije rasplakala glumica Nina Janković.

Ekipa emisije pustila je u etar snimak njenih profesora iz srednje škole koji su hvalili Ninu, a ona se rasplakala.

- Završila sam Srednju umetničku školu u Šapcu koju i danas obožavam. Prelepe četiri godine sam provela u toj školi. Još kad čujem sad kako me hvale, nemam reči - rekla je Nina brišući suze sa lica.

Suze pred kamerama lila je i Nataša Bekvalac posle razvoda od vaterpoliste Danila - Dače Ikodinovića.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić pokazao slike i film sa njihovog venčanja, savladale su je emocije i Nataša je zaplakala.

Njene suze izazvale su burnu reakciju u javnosti, bilo je i onih koji su smatrali da je sve bilo izrežirano, a da je Nataša odlična glumica.

- Suludo je pričati o tome da je žena koja je tako nešto proživela spremna da glumi radi marketinga. Njene suze su bile prave i gledaoci su imali priliku da vide jedan realan i emotivan šou - rekao je Amidžić posle emisije.

Nataša se brzo utešila u naručju drugih muškaraca, a potom se i udala drugi put za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića.

Ona često ističe da je emotivna, pa suze ne krije ni na svojim nastupima.

Nedavno se rasplakala pred publikom dok je izvodila hit "Ponovo", pa je morala, nakratko, da prekine i koncet.

Suza se ne stidi ni Ceca Ražnatović, a zaplakala je pred kamerama dok je bila u žiriju Pinkovih zvezda.

Naime, momak jedne od takmičarki zaprosio je svoju devojku pred svima.

Ova scena je raznežila pevačicu, pa su suze same krenule niz njene obraze.

Emina Jahović najlakše se rasplače kada je pitaju za pokojnog oca.

- To je bio težak period u mom životu, ali nikada ne bih svoje suze koristila u marketinške svrhe, niti bih ikada karijeru gradila na taj način - rekla je Emina.

Keba pokazivao stopala

Zarad popularnosti i gledanosti pevači ne prezaju da prirede i poneki skandal. Da bi dokazao da nema romsko poreklo, Dragan Kojić Keba izuo je cipele i čarape i pokazao stopalo u jednoj TV emisiji. Naime, postoji priča da Romi imaju žućkasta stopala, pa je Keba rešio da pokaže da nije Rom.

- Skinuo sam čarapu, pa šta! To je šou-biznis, šala. Nisam imao nameru ništa da dokazujem. Meni niko nije rekao da imam romske krvi, ali ko zna šta je bilo pre 300 godina i ko se s kim mešao - rekao je Keba.

Temperamentna Goca Tržan razbacala je papire po studiju kada je voditeljka Nikolina Pišek pitala da prokomentariše vest da njen bivši suprug Ivan Marinković uhapšen zbog krađe hrane u supermarketu. Međutim, nekoliko dana kasnije Nikolina je gostovala u emisiji Sanje Marinković i objasnila kako je došlo do nemilog događaja.

- Gošća je pisala pitanja. Ja sam se malo bunila u početku, ali je rečeno da tako mora i ja sam naivno pristala. Ona je napravila skandal koji je urodio plodom, a ja i dan-danas dajem odgovore zgranutim ljudima - rekla je Nikolina.

Vuk samotnjak

Muzičar Rajko Dujmić rasplakao se, opet u emisiji, kada je pričao o svojim prijateljima i kako ga je u životu zadesila samoća.
- Imam jako malo prijatelja, ali to je moja greška. Jako teško se nosim s tim, ali ja sam vuk samotnjak. Prevelika emotivnost mi stvara probleme u životu. Raznežim se na dobar film. A, opet dobro je biti ja, jer bi malo ljudi moglo da nosi moj krst - rekao je Dujmić.

2021 © - Vesti online