Subota 10.12.2016.
14:06
Vestionline, RSS

Bahatom Šveđaninu zasmetala srpska trobojka pa je skinuo

rss.org.rs
Trobojka je na kraju završila u sali za sastanke

Naime, član obezbeđenja hotela poprilično neprijatnim tonom zahtevao je da srpska trobojka okačena na zid hodnika na devetom spratu, na kome je smeštena srpska rukometne ekspedicija na Evropskom prvenstvu u Švedskoj, skine i odnese u sobu, jer to nije dozvoljeno.

Dan ranije, odmah po dolasku srpske reprezentacije, zastava je postavljena, ali je samo par sati kasnije skinuta i ostavljena na pultu kod lifta na devetom spratu. Rukometašice su je ponovo okačile, a priča je ubrzo dobila epilog u pojavljivanju predstavnika obezbeđenja.

Podsetimo, tokom prve faze šampionata Evrope, dve srpske zastave bile su istaknute u hodniku hotela "Skandik Tolk" u Stokholmu gde nikakvih problema nije bilo.

Jovana Risović, golman naše repreentacije, u dogovoru sa selektorom Dragicom Đurić, prenela je zastavu u prostoriju za sastanke, gde je ubrzo dobila svoje mesto tamo i gde treba - pored ulaznih vrata.

Podsećamo da naše devojke u subotu od 16.15 sati igraju prvi meč druge faze Evropskog prvenstva protiv selekcije Nemačke.

2024 © - Vesti online