Subota 10.12.2016.
11:33
alo.rs, Vestionline

Vedrana Rudan: Kolinda, potpuno si odlepila!

Reuters
Kitarović napravila haos sa srpskim čokoladicama

To što se Kolinda, koja od srede ima novi nadimak Čokolinda, izvinjavala javnosti jer je deci u Dubrovniku uz svoju sliku delila i srpske čokoladice i obećavala da će se za taj gaf iskupiti, za Rudanovu je jasan znak da Kolinda nije pri sebi, ali i nagoveštaj da će nas svojim postupcima tek šokirati.

- Ja nerado komentarišem našu predsednicu jer je apsolutno svaki komentar njenih postupaka suvišan. Ovo je samo početak onoga što ćemo od nje videti i doživeti, ali mogu pretpostaviti da gospođa Kolinda nije bila pri sebi kada se izvinjavala zbog srpskih čokoladica i davala sve te izjave, jer da je bila, tako nešto nikada ne bi uradila. Svako od nas običnih ljudi ima pravo da ponekad ne bude pri sebi, to je u redu, ali ipak, predsednica jedne države bi trebalo da drži gluposti pod kontrolom - u svom prepoznatljivom stilu rekla je spisateljica.

                            Kolinda se izvinila zbog čokoladica iz Srbije

Vedrana Rudan je navela i da ona i njena porodica obožavaju proizvode iz Srbije, da ih konzumiraju i da se ne stide da to kažu. 

- Evo, ja sam bila u Subotici, to je meni vrlo drag i poseban grad. Bila sam i u "čokoladionici" i iskreno da vam kažem, jedva sam živa izašla koliko sam se čokolada nakupovala. Naprosto obožavam proizvode "Pionira", kao i moja draga unuka - iskrena je ona.

2024 © - Vesti online