Subota 10.12.2016.
07:16
Vestionline, Alo

"Beker je prolupao"

Reuters
Kaže da je Novak malo trenirao, ali je i on često bio na terenu za golf ili za pokeraškim stolom

Među njima je i bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Radmilo Armenulić, koji vrlo dobro poznaje i Novaka i Borisa, daleko bolje od veććine drugih. Njega su prilično iziritirale izjave Borisa Bekera i nakon njih je izjavio sledeće:

- To što je Beker rekao, za mene je čista glupost. Ne znam šta mu je to trebalo, kao da je prolupao. Iz toga ispada da je Novaku porodica smetala u poslednje vreme, a to nema veze sa istinom. Kako to može da mu smeta? Ne razumem. Do sada mu je pomagala, a sada mu odjednom smeta? Kaže i da Novak nije dovoljno trenirao... E, pa ja njega pitam, zašto je to dozvolio kao njegov trener? Ko je za to kriv - kazao je Armenulić za Alo.

Iskusni stručnjak se potom podrobnije pozabavio gledanjima na život obojice aktera priče.

- Beker to priča jer mu je porodica uvek bila u drugom planu. Pa recite mi, koliko se puta on samo razvodio... Sada mi je jasno i zašto. Uostalom, oni su drugačijeg karaktera, Novak je psihički jak, a Beker labilan. Prava istina u celoj priči jeste da je kod Novaka došlo do zasićenja posle trofeja na Rolan Garosu i to je to. Potrebno mu je da se relaksira, da se vrati tenisu i krene ispočetka i biće on opet onaj stari.

Po Armenulićevom mišljenju za Novaka je najvažnije da u njegovom boksu ostane Marjan Vajda, a ukoliko bude tražio pojačanje da to bude Pit Sampras, koji je takođe porodičan čovek.

2024 © - Vesti online