Petak 09.12.2016.
17:22
alo.rs, Vestionline

Indira Radić: Ksenija Pajčin je predosetila da će umreti

Facebook/KsenijaPajcininmemoriam
Ksenija Pajčin

Indira otkriva šta je Kseniju tištilo, kao i kako se osećala u vezi sa manekenom Filipom Kapisodom, koji joj je oduzeo život.

- Predosetila je svoju sudbinu. Imala je priliku da ode od Filipa i da zasnuje porodicu, ali joj se nije dalo. Vratila se na vrata svoje sudbine.

- Ksenija i ja smo se čule tri dana pre nego što će se to desiti. Ona me je zvala, ležala je u krevetu i rekla: "Nešto mi nije dobro, stvarno se osećam loše. Ovaj (Filip) me opet smara, hoće da se pomirimo, ne znam više šta da radim" - započinje priču Indira, koja se trudila da pokojnoj pevačici daje majčinske savete.

- Rekla sam joj: "Moraš da odlučiš sama šta hoćeš. Ti zaslužuješ da imaš porodicu, decu i čoveka koji te zaslužuje". A ona mi kaže: "Ja to sa Filipom ne mogu da ostvarim. On je mlađi od mene". U njenom životu je u tom momentu postojao još jedan muškarac, koji je je bio zainteresovan za nju.

Dečko je bio vrlo obrazovan i fin i želeo je sa njom zajednički život. Međutim, ona se nalazila između dve vatre. Nije znala s kim da bude. Taj dečko je bio ozbiljan, obrazovan, imao je svoj biznis, bio je prava prilika - otkriva Indira za "Alo!" i dodaje:

- Mora da se pazi s kim se ulazi u vezu. Takve kobne stvari se dese u trenutku. Varnice koje sevnu u trenutku, taj bes, to ludilo. To je pomračenje svesti. I ako imaš mogućnost u tom momentu da napraviš neko zlo, ti ćeš ga u tom momentu napraviti, što nikako nije dobro. Eto, to se desilo sa njima u trenutku kada su se našli u njenom stanu. Verovatno su prethodile neke rasprave, svađe. Možda je ona njemu rekla - ja više sa tobom neću, kraj, a on to nije mogao da podnese. Mi ne možemo da znamo šta se tačno desilo, ali svaka žena treba da pazi s kim ulazi u vezu, ali i kako je raskida - kaže Indira Radić.

2024 © - Vesti online