Petak 09.12.2016.
12:47
alo.rs, Vestionline

Jelena Nađ: Htela sam da zadavim Alberta!

printscreen/6plusMediaVideos
Jelena Nađ

Jelena Nađ (38) juče je optužila bivšeg supruga Alberta Nađa (42) da lažima pokušava da se izvuče i izbegne plaćanje alimentacije, dok on tvrdi da je "socijalni slučaj" i da nema ni dinara!

Posle saslušanja kod tužioca zbog zahteva za povećanje izdržavanja za decu, Jelena Nađ je izletela besna kao ris! Pratila je Nađa u stopu i vikala toliko glasno da se u zgradi Trećeg osnovnog tužilaštva sve orilo!

- Skote! Budalo! Majmune! Zlostavljaču žene i dece! Živi ti sa 6.000 mesečno. Izigravaš žrtvu na saslušanju. Čovek reprezentativac, koji plaća deci po 6.000 mesečno. Sram te bilo - bombardovala je Jelena bivšeg muža jureći za njim niz stepenice, ali je on na pola puta do izlaza naglo ubrzao i umakao.

Saslušanje kod tužioca je bilo zatvoreno za javnost. Međutim, glasna svađa, koja se čula i na hodniku, ukazivala je da nema dogovora. Albert Nađ je pre saslušanja bio izričit da neće davati izjave za medije, dok je Jelena po izlasku iz tužilaštva priznala da je iznervirana njegovim iskazom, govoreći: „Došlo mi je da ga zadavim!”

- Tražila sam da se ukine odluka po kojoj Albert plaća 12.000 dinara mesečno za dvoje dece, pošto je treći sin već punoletan. Ispod časti mi je da moja deca dobijaju toliko od oca, koji je potpisivao milionske ugovore - ogorčeno je izjavila Jelana.

2024 © - Vesti online