Petak 09.12.2016.
09:07
Tanjug, Vestionline

Određen pritvor manijaku koji je uznemiravao premijerovu porodicu

Tanjug
Premijera Aleksandra Vučića potresle su pretnje upućene njegovoj ćerki na Fejsbuku

- Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je osumnjičenom M.R. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

- Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja - dodala je Stanković.

Istražni postupak protiv M. R. sprovešće Tužilaštvo za viskotehnološki kriminal, jer je pretnja izvršena preko Interneta, odnosno "Fejsbuka", i to u vidu komentara na sajtu dnevnog lista "Kurir".

Policija je pre dva dana saopštila da je prilikom pretresa stana osumnjičenog, pronašla mobilni telefon preko kojeg je M. R. pristupao društvenoj mreži "Fejsbuk", pod pseudonimom "Dete Partizana" i preko tog profila uputio pretnju.

Premijer Vučić je podovom ovog slučaja izajavio da je teško podneo uvrede koje je na račun njegove maloletne ćerke izneo jedan korisnik Fejsbuka na sajtu dnevnog lista Kurir.

2024 © - Vesti online