Četvrtak 08.12.2016.
16:55
alo.rs

Novi rat SNS-a i radikala: Ja mirišem na "Šanel", a Šešelj na trulež

Tanjug
Radikalima smeta stalno doterana ministarka: Zorana Mihajlović

Sve je počelo kada je Belačićeva na svom Tviteru napisla:

- Molim da se poslanicima ubuduće dele zaštitne maske kad dolazi Zorana Mihajlović. Pogušićemo se od pudera ako joj neko lupi šamar - napisala je ona u momentu kada se ministarka Mihajlović pojavila u Skupštini u pratnji premijera Aleksandra Vučića i kolega ministara.

Zorani taj komentar nimalo nije bio smešan, pa ga je prokomentarisala rečima:

- Miris moje "Šanelove" pudrijere sigurno je mnogo lepši i prijatniji od mirisa trule politike Vojislava Šešelja, koja je mnoge naše majke, bake i sestre zavila u crno - navela je Mihajlovićeva za "Alo!".

Podsećanja radi, zbog šminke koju koristi, ministarka je do sada već nekoliko puta ratovala sa radikalima, a lider radikala neretko ju je prozivao i zbog mrežastih čarapa koje je jednom prilikom nosila.

- Ljudi, da li je "Cerezit" počeo da šminka Zoranu Mihajlović? Dajte, bre, našminkajte ženu, ne zezajte ministarku. Izgleda kao Toza Vampir... - napisao je nedavno na Tviteru korisnik koji se predstavlja kao Vojislav Šešelj, a lider radikala se sa njim potpuno složio i sa osmehom i oduševljenjem prokomentarisao taj tvit za "Alo!".

- Nažalost, ja to nisam napisao, ali kao da jesam. Mnogo mi se sviđa taj tvit. Zorana sa šminkom koju joj stavljaju stvarno liči na Tozu Vampira - rekao je tada Šešelj.

Inače, mediji su protekle nedelje pisali da je potpredsednica Vlade rešila da osveži imidž i promeni stil, pa je posegnula za radikalnim merama i promenila šminkerku. Kao što je poznato, ministarka već godinama angažuje profesionalne šminkere koji se brinu o njenom izgledu, a kako se pisalo, ona za te usluge mesečno troši najmanje 500 evra.

Lideru SRS smetale i njene gaćice

Podsećanja radi, Vojislav Šešelj je u utorak optužio Mihajlovićevu da je sa službene kartice potrošila milion i po dinara, a da je refundirala samo 600.000 dinara, iako je taj novac trošila na privatne potrebe. On je naveo da je ona taj novac trošila i u prodavnici donjeg veša. Mihajlovićeva je sve to negirala i poručila mu da "slobodno nastavi da je vređa, jer će iza nje uvek stajati rezultati njenog rada".

2024 © - Vesti online