Utorak 06.12.2016.
12:08
Tanjug, Vestionline

Gabrijel Barbosa ljut na trenere, traži odlazak iz Intera

Reuters
Dosta mu je svega: Gabrijel Barbosa

Barbosa, popularni Gabigol, stigao je letos u Milano kao veliko pojačanje iz Santosa za 32 miliona evra, ali je odigrao samo jedan meč, tačnije 16 minuta.

- Gabrijel nije srećan u ovom trenutku, ne zbog svlačionice i saigrača, već jer ne dobija šansu na terenu. Želimo čistu situaciju u januaru, Frank De Bur i Stefano Pioli nisu imali problem sa Barbosom, ali nije mi jasno što ga trener nije pustio da igra kada je Napoli imao tri gola prednosti - rekao je Vagner Ribeiro za "Radio Bandeirantes".

Barbosa neće morati da brine za novu sredinu, traži ga nekoliko italijanskih timova, pored interesovanja matičnog Santosa.

- Uvek postoji mogućnost da se vrati u Brazil, ali to bi bila teška odluka jer bi bio korak unazad i svojevrstan poraz. Tu je i opcija oko stranaca u Interu, ako Gabrijel ode na pozajmicu oslobodiće mesto za drugog. Ni to nećemo da odbacimo - zaključio je poznati menadžer.

Barbosi su predviđali veliku budućnost dok je nosio dres Santosa, Inter je letos bio najbrži u konkurenciji Barselone, Juventusa i Milana, ali na Meaci nije iskazao potencijal u konkurenciji kapitena Maura Ikardija, Stevana Jovetića, Edera, Rodriga Palasija...

2024 © - Vesti online