Utorak 06.12.2016.
04:44
Z. Mirković - Vesti

Masakr zbog bolesti i dugova

pixabay.com
Nemaština i bolest uzrok stravične tragedije u austrijskom Šilderbergu (Foto: Ilustracija)

Prema pisanju medija, kada je Martina R. dobila informaciju da majka Matilda ima rak u krajnjem stadijumu i da joj nije ostalo još mnogo života, Martina je očigledno doživela šok koji je doveo do toga da odluči da ubije celu porodicu! Dve nedelje posle te vesti, zbog kombinacije straha, panike i zabrinutosti ona se odlučila na masakr.

Najpre je nazvala školu u koju idu njena deca i obavestila nastavnike da joj je majka umrla i da zbog toga deca neće nekoliko dana dolaziti na nastavu.

- Zasad je neizvesno da li je već tada ubila članove svoje porodice ili kasnije i to će pokazati rezultati obdukcije. Izvesno je samo da je Martina ubila brata Petera i svoje troje dece hicima u glavu iz pištolja marke valter. Ona je išla iz sobe u sobu i pucala, a zatim pokrivala žrtve - pišu austrijski mediji.

U međuvremenu je ubila i jednog od dva psa pre nego što je krenula do sobe obolele majke koju je takođe ubila. Na majčino telo je stavila leš ubijenog psa, a nakon toga je hicem u glavu počinila samoubistvo.

2024 © - Vesti online