Ponedeljak 05.12.2016.
21:50
alo.rs, Vestionline

Glumci zabrinuti zbog Samardžića: Svi od nas kriju Ljubišinu dijagnozu

A. Čukić
Ljubiša Samardžić

Kako saznaje tabloid "Alo", porodica je odlučila da se o Ljubišinoj dijagnozi ne govori nikom osim najbližim članovima familije, zbog čega su se svi iz lekarskog tima koji je operisao glumca zavetovali na ćutanje.

- Pokušavao sam da saznam kako je i šta se dogodilo, ali uzalud. Niko od članova njegove porodice mi se ne javlja i ne uspevam da ih dobijem. Znaju oni sigurno da će ih mediji zvati, pa su se isključili jer ne žele da se priča i piše o tome. Čak sam s njegovom unukom pokušao da kontaktiram putem Instagrama, ali uzalud. Ne preostaje mi ništa drugo nego da mu odem u posetu - kaže Milan Vasić, koji na Ljubišu gleda kao na oca i teško proživljava to ne zna zbog čega je operisan.

                                       Operisan Ljubiša Samardžić

Predrag Ejdus je tužnu vest saznao iz medija jer mu Samardžić o zdravstvenim problemima nije pričao.

- Ništa ne znam. Iskreno, ne znam ni koja je vrsta operacije u pitanju. Ne znam ništa i nemojte da me pitate. Nemam nikakvu informaciju i ne znam šta bih vam rekao. Je l‘ znate vi da mi kažete šta se dogodilo? - zamolio je Predrag da mu novinari objasne jer od kolega i Ljubišine porodice nije uspeo da sazna ništa.

Niko iz tima lekara koji su ga operisali nije bilo raspoložen da priča za medije. U Kliničkom centru, gde glumac leži, samo su poručili da su svi njegovi životni parametri u redu i da je stanje stabilno. Ljubiša je sve vreme pod budnim okom lekara, koji se ne odvajaju od njega.

2024 © - Vesti online