Nedelja 04.12.2016.
20:13
Vestionline

Pohotna učiteljica spavala sa učenicima, pa ih ocenjivala na osnovu znanja u krevetu

facebook.com/Kelsey Leigh Gutierrez
Čeka je suđenje zbog neprimerenog ponašanja: Kelsi Li Gutierez

Protiv Kelsi Li Gutierez (25) podignuli su tri optužnice zbog neprimerenog ponašanja, a sudija joj je odredio i kauciju od oko 42.500 evra. Pošto je platila, učiteljicu su pustili iz pritvora.

Prosvetna radnica s 18-godišnjim učenikom prvi put se "spetljala" na parkiralištu ispred učeničkog doma. Odvela ga je u svoj auto, gde su se ljubili i bili intimni na zadnjem sedištu vozila. Tinejdžera je posle posećivala i u njegovoj učeničkoj sobi, kažu u policiji.

- U njihovim telefonima pronašli smo poruke u kojima su se dogovarali oko mesta i vremena susreta. Nisu se ni potrudili da sakriju dokaze - rekli su istražitelji.

Ono što ih je najviše šokiralo jeste činjenica da je Kelsi učenicima s kojima je imala seks posle u školi davala ocene temeljene isključivo na osnovu njihovih "sposobnosti" u krevetu.

Gutierez je i s drugim učenikom imala seks u autu i njegovoj sobi, a povremeno bi se, potvrdila je policiji, odvezli i dalje od škole, naprimer do parkirališta na benzinskoj pumpi.

Uprava škole u ponedeljak je poslala pisma roditeljima svih učenika kojima je Kelsi predavala engleski jezik, pozivajući ih da im se jave ukoliko imaju bilo kakve nove kompromitujuće informacije o njihovoj radnici.

2024 © - Vesti online