Petak 02.12.2016.
12:58
Tanjug, Vestionline

Anđelković: Krivo mi je što nismo povećali prednost

youtube.com/Sport Nation
Gol Dušana Anđelkovića u duelu sa Lučancima

Crvena zvezda je na svom terenu protiv Lučanaca odigrala nerešeno 2:2, iako je više od 40 minuta imala igrača više i baš u tom periodu primila drugi gol.

- Krivo nam je što nismo pobedili i iskoristili remi Vojvodine i Partizana. Ušli smo dobro u utakmicu, ali smo primili gol iz polukontre. Mladost je dobro igrala pozadi, cvrsta su ekipa. Napadali smo, preokrenuli, imali i igrača više, a nismo ni pomišljali da mogu da naprave onakav kontranapad sa desetoricom. Radivojević je odlično pogodio za izjednačenje - rekao je Anđelković posle utakmice, a prenosi klupski sajt.

Anđelković, strelac gola na jučerašnjem meču, ističe da ekipa mora što pre da zaboravi remi sa Mladosti i okrene se narednim obavezama.

- Imali smo posle mnogo polušansi, ako ne stopostotnih, ali nismo uspeli da postignemo treći gol. Moramo da zaboravimo rezultat jer već za tri dana imamo novu utakmicu - kaže Andelković.

Duel Crvene zvezde i Mladosti ostao je u senci povrede Srđana Plavšića, što je prema rečima iskusnog levog beka mnogo uticalo na aktuelnog šampiona.

- Povreda Plavšića nas je omela, njegova brzina bi nam značila. Sa druge strane, i Luka Adžić je odigrao dosta dobro, s obzirom na njegove godine. Nebitno je da li je moglo da bude osam bodova prednosti, manje, ili više, uvek je svima krivo kada se kod kuće ne pobedi protivnik - zaključio je Anđelković.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom 19. kolu Superlige gostuju Voždovcu u nedelju od 13 sati.

2024 © - Vesti online