Petak 02.12.2016.
07:39
S. Đ. - Vesti

Dama sa oranž šeširom

V. Sekulić
I dalje radi: Zlata Numanagić

- Sa 16 godina počela sam da idem u pozorište Dadov i tamo sam upoznala puno kolega koji su danas poznati glumci. Odlučila sam da upišem Akademiju i to po savetu mojih kolega. Odbili su me i jedva sam to preživela. Te godine počela sam da radim kao voditelj na Studiju B i to mi je bila neka vrsta utehe. Sledeće godine pojavila sam se ponovo na Akademiji. Došla sam na prijemni sa takvim stavom, u smislu možete me imati sad ili više nikad. I primljena sam - priseća se Zlata.

Jedna od uloga, koja je obeležila njenu karijeru, odigrala je u seriji "Povratak otpisanih" u kojoj damu sa oranž šeširom.

- To jeste bila jedna od većih uloga u seriji, ali nemam ja tu puno teksta. Prvih nedelju dana emitovanja imali smo čak nekoliko stotina hiljada gledalaca, što je bilo neverovatno za jedan domaći serijal. Zaista veliki uspeh. Evo, i kad god repriziraju "Otpisane" zabavno mi je da gledam. Igrala sam u oba dela. Prvi "Otpisani" su snimani crno-belo i nije se nadalo nastavku snimanja, pa su me ubili. E, posle sam se opet pojavila, jer je serija bila toliko gledana da smo napravili da sam bila samo ranjena.




 

2024 © - Vesti online