Četvrtak 01.12.2016.
19:19
Vestionline

Manekenka pobesnela zbog procurelih golih fotografija

Instagram/emrata
Voli sama da kači svoje gole fotografije

Popularna manekenka (25) pobesnela je na fotografa Džonatana Ledera, koji je objavio njene gole fotografije u svojoj knjizi bez njene dozvole.

- Ova knjiga i slike u njoj su kršenje mojih prava. Nisam htela javno da govorim o ovome da Džonatanu Lederu ne bih dala publicitet. Ali sad mi je dosta - napisala je ona na Tviteru i dodala:

- Ove fotografije su korišćene bez moje dozvole, što je potpuna suprotnost onome za šta se ja zalažem: da žene same mogu da biraju kada i kako žele da pokažu svoju seksualnost i svoja tela.

Fotografije su nastale u maju 2012, pre nego što se lepa brineta proslavila nakon pojavljivanja u spotu za pesmu "Blurred Lines" Robina Tika iz 2013.

Leder ih je objavio u svojoj knjizi, a ubrzo su se i mediji dokopali ovih slika, pa su se proširile internetom. Emili tvrdi da je Lederu pozirala za potrebe jednog magazine, te da one koje tada nisu iskorišćene nikada nije trebalo ni da budu objavljene.

Podsetimo, Emili je poznata po svojim golišavim selfijima na društvenim mrežama, a burne reakcije izazvala je kada je pozirala u toplesu pored Kim Kardašijan, obe sa podignutim srednjim prstom.

2024 © - Vesti online