Sreda 30.11.2016.
17:19 >> 19:24h
Vestionline

Bekerov ultimatum Novaku?

Reuters
Ostaje zajedno ili im se putevi razilaze: Novak Đoković i Boris Beker

Mesecima se spekuliše o tome da li Nemac ostaje uz Srbina, a nemački "Bild" ide korak dalje u nagađanjima. Ovaj tabloid piše da Beker želi da ostane trener našem asu, ali da je uslov da u stručnom štabu ne bude Španac Pepe Imaz ili da mu uloga bude minimizirana. Poslednjih meseci ovaj malo poznati stručnjak, koga mnogo nazivaju Novakovim "guruom" ima veliki uticaj na Đokovića. On je pobornik joge, meditacije i čuvenog slogana “Mir i ljubav”, a došao je u Novakov tim da mu vrati motivaciju, koju je naš as izgubio posle osvajanja Rolan Garosa.

Navodno, statusom Imaza je nezadovoljan i slovački stručnjak Marijan Vajda, koji je više od deceniju uz našeg asa. Sada je loptica u Novakovom "dvorištu", koji treba da odluči kome će da poveri ulogu glavnog trenera.

Nemac je u nedavnom intervjuu za "CNN" rekao da su mu ruke bile vezane posle Rolan Garosa jer je Novak odlučio da manje trenira, a više vremena provede uz porodicu. Nemac je kritikovao Đoković još letos, posle ispadanja sa Vimbldona, kada je istakao da se Novak mnogo opustio posle osvajanja Rolan Garos, jedinom Grend slema koji mu je nedostajo.

2024 © - Vesti online