Utorak 29.11.2016.
23:10
alo.rs

"Isto mi je da li pijem kafu ili imam seks"

A. Čukić
Ne razume zašto ljudi seks na filmu smatraju provokativnim: Gordan MKučić

- Meni je veoma drago što se u Srbiji snima triler serija. To je prvi žanrovski čisti triler kod nas i popularnost serije pokazuje da je narod spreman za tako nešto i da ona neće biti usamljen slučaj. U bliskoj budućnosti možemo da se nadamo drugoj sezoni te serije ili nekoj drugoj tog tipa - kaže Gordan za Alo.

- Što se samog snimanja tiče, bila je to divna saradnja sa kolegama, kao i sa rediteljem. Nataša je zajedno sa Gagom napisala odličan tekst. Sve ukupno, bilo je lepo iskustvo i nadam se da će publika voleti to što smo pripremili - objašnjava Kičić, a na pitanje da li je i on potpisao ugovor da neće otkriti ubicu, kaže:

- Ne smem ništa da pričam o tome - bio je izričit Kičić, koga smo pitali da li će i on u nastavku serije imati seksi scene poput Jelisavete Orašanin i Vuka Kostića.

- To je sastavni deo našeg posla. Da li pijem kafu na setu, tuširam se ili imam ljubavnu scenu, svejedno je. To je sve isto. Ne razumem zašto je to toliko provokativno?! - pita glumac, koji nije bio raspoložen da priča o ulozi sobarice u seriji „Sumnjiva lica” i otkrije nam kako je to biti žena bar na trenutak.

- Na osnovu jedne fotografije izašla je gomila tekstova bez ikakvog pravog objašnjenja. Kada se bude emitovala ta epizoda gde sam sobarica, možemo da pričamo o tome - objasnio je Kičić.

2021 © - Vesti online