Utorak 29.11.2016.
12:36
Tanjug

"Protiv Đinđića bila strašna sila, protiv Vučića - sila mila"

Tanjug
Ne plaši se protesta: Aleksandar Vučić

- To je negde oko 0,6 - 0,7 odsto od ukupnog broja vojnika - rekao je Vucić odgovarajući na pitanja novinara i dodao da treba da bude sramota one koji govore da se u vojsku ulaže manje nego u Albaniji ili slične stvari i da toga treba da se stide.

- Mislite da se plašim protesta? Sad će vojska da protestuje, pa policija, pa će da me smene... Para imamo koliko imamo, a možete da govorite šta god hoćete - poručio je Vučić i osvrnuo se na komentare i pisanje pojedinih medija rečima:

- A bila vam je (vojska) sila kada su izlazili da protestuju protiv Đinđića, a sad nije sila,  nego je mila zato što je protiv Vučića. Zato što imate različite aršine, zato što je kad je protiv Đinđića onda to strašna i jeziva sila, pa kako se to dogodilo, a kada protestuju protiv Vučića, samo što neće da kažu da je protiv Vučića, jer bi ih bilo još manje, onda je to divno, veličanstveni protest - dodao je premijer.

Kako je rekao, ne smatra da je tu bilo šta opasno, da je očekivao 100.000 učesnika, da su tu bili "Počuča, ravnogorci, neki stručnjaci koji su dobili poziv iz medijskih kuća..."

Premijer je dodao da mogu da rade šta hoće, ali i da štrajkuju ne mogu, jer nije u skladu sa zakonom.

- Para ima koliko ima, više nego prošle godine. Je li to sada naknadna ili tuđa pamet? Ima li tu logike? Biće da nema, malo je pet odsto - dodao je Vučić.
   

2024 © - Vesti online