Utorak 29.11.2016.
18:02
Z. Vicelarević - Vesti

"Frenki i Džoni" očarali Frankfurt

Z. Vicelarević
Opravdali očekivanja publike: Igor Đorđević i Sloboda Mićalović

Romantična komedija u kojima naslovne uloge igraju Sloboda Mićalović i Igor Đorđević urađena je po scenariju američkog pisca Terensa Mek Nelija, a u režiji Tee Puharić. To je priča o dvoje sredovečnih ljudi, konobarici Frenki i kuvaru Džoniju. Zaljubljeni su, ali plaše se dublje veze zbog negativnih iskustava iz ranijih ljubavnih krahova.

Glumica Sloboda Mićalović i glumac Igor Đorđević su fantastično preneli svaku emociju, a publika je to nagradila dugim aplauzom. Najmlađi gledalac predstave Frenki i Džoni bila je 16-mesečna Adrijana Duronić iz Vizbadena, a sa njom su došli i mama Tamara i tata Mladen.

Dramatično i komično

Gordana Vladić je na predstavu došla sa tetkom Željanom Jovanović i tetkinom prijateljicom Željkom Brajović iz Frankfurta. Gordana je iz Bjeljine, a trenutno je u poseti kod tetke, pa se poželela da svoj boravak u Nemačkoj ulepša odlaskom na ovaj kulturni događaj.

- Predstava je veoma zanimljiva i meni se vrlo dopala. Inače, volim glumicu Slobodu Mićalović, sviđa mi se kako glumi i naravno da je ona na mene ostavila lep utisak. I u Bijeljini odlazim često u pozorište i drago mi je da mi se pružila prilika da i ovde dođem - rekla je Gordana Vladić.

- Bilo je dosta dramatično, a i na momente veoma komično. Baš mi se svidelo. Najviše mi se dopao zaplet koji je bio na početku. Igor je bio vrlo dobar, ali je Sloboda bila nekako baš dobra - rekao je nakon predstave Vladan Lukić koji je na predstavu došao sa Sarom i Laurom Radovanović, svi iz Frankfurta.

- Adrijana je prvi put na jednoj predstavi, a mi dolazimo redovno. Do sada nismo propustili nijednu. "Frenki i Džoni" su bili veoma dobri i verujem da bismo se svi složili da bi ovakvih događaja trebalo biti više i češće - rekao je tata Mladen Duronić. Iz Esbornasa su došli Goran Milošević sa suprugom Milenom u velikom društvu.

- Došli smo sa ovim finim društvom: Dragana i Saša Milić, Ozrenka i Draško Lukić i Sanja i Mladen Todić. Svi smo iz Frankfurta ili okoline. Predstava je bila odlična, kulturna, fina. Uživali smo od početka, pa sve do samog kraja. Glumce lično poznajem i oboje su bili fantastični. Mi smo redovni na svim pozorišnim predstavama koje se ovde prikazuju - kaže Goran Milošević.

- Zadovoljan sam posetom, zadovoljan sam glumcima i naravno, vidim da je i publika otišla zadovoljna što me posebno raduje i što je najvažnije. Naredna predstava će biti "Voz" sa Vojom Brajovićem i Sergejem Trifunovićem i planirana je za februar ili mart - rekao je zadovoljni organizator Aleksandar - Saša Jovanović.

Navijanje iz gledališta


- Kod frankfurtske publike se vidi da posećuje pozorište. Vidi se da im dolaze kvalitetne predstave zato što se uvek oseti da li je to publika koja je gledala kvalitetne predstave ili ne. Glumci to osete. Bili su, onako, navijačka publika, što se meni jako dopalo. U suštini, zaista sve pohvale za frankfurtsku publiku - kazala je glumica Sloboda Mićalović.

2024 © - Vesti online