Ponedeljak 28.11.2016.
22:56
Vestionline

Serija A: Inter spasavao pobedu posle 3:0, Napoli ponovo kiksnuo (VIDEO)

Tanjug/AP
Kandreva je postigao drugi gol za Inter

Neverovatna utakmica viđena je na Đuzepe Meaci. Inter je već posle 19 minuta imao vođstvo od čak 3:0 (Brozović 3, Kandreva 9, Ikardi 19) i činilo se da se Fiorentini smeši katastrofa, ali nije bilo tako. Gosti su smanjili zaostatak do poluvremena pogotkom Kalinića, ali su ostali sa igračem manje jer je Gonzalo Rodrigez isključen zbog prekršaja nad Ikardijem u 45. minutu.

Iako brojčano inferiorniji gosti su ti koji su prvi postigli gol u drugom poluvremenu i to Iličić u 62. minutu, a i posle toga su hrabro nastavili da napadaju, ali nisu imali sreće da dođu do jednog boda. U samoj završnici Ikardi je svojim drugim golom postavio konačnih 4:2. U drugom poluvremenu za klub iz Firence igrao je Nenad Tomović, koji je zamenio Hrvata Milića.

U ranijem terminu Napoli i Sasuolo odigrali su 1:1 iako je domaćin do 82. minuta imao minimalno vođstvo i malo ga je delilo od nove pobede. Insinje je u 42. minutu posle asistencije Hamšika doveo u vođstvo Napolitance, ali je slavlje domaćina sprečio Defrel.  

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online