Ponedeljak 28.11.2016.
19:39
Vestionline, FK Vojvodina

"Grobarima" ograničen ulaz na stadion "Karađorđe"

N. Đurović
Skučen prostor za navijače Partizana u Novom Sadu

U cilju da imaju što veću podršku svojih navijača Novosađani su uveli određene restrikcije kada su u pitanju pristalice gostiju, koje su prethodnih sezona često bile i brojnije u odnosu na "lale".

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći derbi meč 18. kola Super lige Srbije, u kojem će se 30. novembra, sa početkom u 18 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan, zvanično početi u utorak.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 400 (istok i jug) i 200 dinara (sever), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta. Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje - piše između ostalog u saopštenju FK Vojvodina.

2024 © - Vesti online