Subota 26.11.2016.
14:27
Informer.rs

Katarini Živković oduzeli BMW-a jer je ukraden

N. Đurović
Ostala bez omiljenog automobila: Katarina Živković

Folkerka je očajna ostala bez "bembare" koju je obožavala.

- Kaća je prošle nedelje otišla kod mame i tate kako bi proslavili Aranđelovdan. U utorak rano ujutru krenula je za Beograd jer je imala brojne obaveze. Na naplatnoj rampi su je zaustavili policajci. Kaća im je dala saobraćajnu i vozačku dozvolu i nije joj bilo ni na kraj pameti da će ispasti neki problem - rekao je izvor blizak pevačici za "Informer" i dodao:

- Policajci su nekoliko minuta proveravali njena dokumenta, a onda su je zamolili da izađe iz auta. Tu je počela drama. Saopštili su joj da vozi kradeno vozilo i da moraju da joj ga oduzmu - rekao je izvor.

Katarina je prvo mislila da je u pitanju nečija šala i skrivena kamera, ali je ubrzo shvatila da je stvar prilično ozbiljna.

- Kada su izvadili zapisnik, uzeli joj podatke i saoštili da je za auto koji vozi prijavljen nestanak u Nemačkoj, slošilo joj se. Pozvali su pauka da pokupi Kaćin auto, a ona je krenula policijskim kolima za Beograd, gde je u Zemunu dala izjavu o celom slučaju. U stanici joj je rečeno da neće biti gonjena jer nema veze s krađom - dodao je izvor.

2024 © - Vesti online