Petak 25.11.2016.
11:03
Tanjug

Super liga: Partizan traži revanš, Zvezda u Milanovcu

partizan.rs/Miroslav Todorović
Trener Partizana Marko Nikolić

Parovi 17. kola - Danas: (17 časova) Partizan - Napredak. Sutra: (13) Mladost - Borac, N. Pazar - Javor, Bačka - Vojvodina, Radnički - Spartak, Radnik - Čukarički, Voždovac - Rad, (15) Metalac - Crvena zvezda.

Tabela: C. zvezda 41 bod, Partizan 35, Vojvodina 35, Napredak 31, Mladost 28, Radnički 27, Spartak 22, Metalac 20, Javor 20, Rad 19, Voždovac 17, Čukarički 16, Radnik 15, Novi Pazar 12, Bačka 11, Borac 8.

Napredak je krajem jula slavio pod Bagdalom rezultatom 2:1 i smenio tadašnjeg trenera crno-belih Ivana Tomića, ali od dolaska Marka Nikolića fudbaleri Partizana igraju znatno bolje, što najbolje govori podatak da su slavili devet puta na poslednjih 10 utakmica.

Kruševljani su prošlog vikenda, porazom od Crvene zvezde, prekinuli sjajan niz od šest trijumfa zaredom, ali u Beogradu neće imati šta da izgube.

Crvena zvezda u Gornjem Milanovcu završava ciklus od tri vezana gostovanja, protiv ekipe Metalca, a pošto je uspešno prebrodila prethodna dva, u Čačku i Kruševcu. Nova tri boda učvrstila bi crveno-bele na prvom mestu, a trener Zvezde Miodrag Božović veruje da je došlo vreme da pobedi i u Gornjem Milanovcu, jedinom gostovanju gde nema pobedu od kada je na klupi aktuelnog šampiona Srbije. 

Od ostalih utakmica, izdvajaju se ona u Surdulici, gde Radnik igra sa probuđenim Čukaričkim, zatima mali beogradski derbi u kojem Voždovac dočekuje Rad, dok se Mladost i Borac sastaju u Lučanima, u okršaju zapadnog regiona Srbije.

2024 © - Vesti online