Četvrtak 24.11.2016.
12:37
Tanjug, Vestionline

Ivanović: Partizan u boljoj formi od Zvezde, biće još teže

Tanjug
Pretnja po Kruševljane: Uroš Đurđević

- Nakon poraza od Crvene zvezde na domaćem terenu i gubitka sva tri boda, sledećih pet utakmica biće jako teško. Prva na redu je protiv Partizana koji je u ovom momentu u boljoj formi od Zvezde i dočekuje nas na svom stadionu. Nemamo šta da izgubimo, biće teže nego protiv Zvezde u Kruševcu, jer je Partizan trenutno u boljoj formi - rekao je Ivanović, a prenosi zvaničan sajt kluba iz Kruševca.

Ivanović kao najveću opasnost po svoj tim ističe napadača Uroša Đurđevića, za koga je rekao da je podigao Partizan i rešio nekoliko utakmica.

- Kratak je vremenski period za pripremu utakmice, ali smoći ćemo snage i sigurno se nećemo braniti. Gledaćemo da pružimo najbolje u ovom momentu što možemo, videćemo kakav će rezultat biti - poručio je trener Napretka.

Defanzivac Napretka Bojan Miladinović veruje da je njegov tim mnogo naučio posle poraza od Crvene zvezde i brojnih propuštenih prilika.

- Znamo gde smo grešili i nadam se da greške neće ponoviti. Iako gostujemo jednoj od najboljih ekipa u Srbiji, nadam se da ćemo ispoštovati dogovor sa trenerom. Sve osim poraza, za nas je uspeh, idemo da se nadigravamo - zaključio je Miladinović.

Utakmica 17. kola Superlige između Partizana i Napretka igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

2024 © - Vesti online