Sreda 23.11.2016.
06:00
E. V.

Još malo karata za "Frenki i Džoni"

 

Predstava "Frenki i Džoni", koja se inače nalazi na redovnom programu Narodnog pozorišta u Beogradu, brzo je stekla veliku popularnost. Nosioci glavnih uloga su uveliko poznati gledaocima - Sloboda Boba Mićalović, čuvena Anđelka iz TV-serije "Ranjeni orao", koja će deo svoje čarolije preneti na publiku, ostaviti je bez daha, naterati je da se smeje, plače, da pronađe sebe... U raskošni glumački talenat Igora Đorđevića publika u Frankfurtu već se uverila, jer je imala prilike da ga uz Dragana Jovanovića gleda u predstavi "Čikaške perverzije".
Još samo par dana preostalo je do hit-predstave "Frenki i Džoni" u Frankfurtu, pa je interesovanje publike sve jače. Ovaj jedinstveni pozorišni spektakl i druženje sa glumcima u foajeu posle predstave ne trebalo nikako propustiti. 

Na poznatom mestu

Predstava "Frenki i Džoni" će se odigrati na dobro poznatom mestu u Saalbau Gallus, na adresi Franken Allee 111 u Frankfurtu, sa početkom u 18 časova. Karte u ograničeno kontigentu još uvek mogu kupiti na svim prodajnim mestima. Više informacija se mogu dobiti od organizatora Saše Jovanovića (Tel: 0157 31 49 30 66).

Promo
 


 

2024 © - Vesti online