Sreda 23.11.2016.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Redovnije i od plate

Privatna arhiva
Hvala, dragi Đukići: Slađana Stanković sa sinom

Stankoviće su prigrlili kao najrođenije i upravo zato uz njihovu svesrdnu podršku i pomoć Slađana rešava najvažnije egzistencijalne probleme.

Znajući to, istog dana po prispeću novčani dar prosleđujemo na kućnu adresu Stankovića.

- Prave reči kojima bismo se zavalili našim dragim Đukićima čini mi se i ne postoje. Gola je istina da nam nije njih i ostalih humanih ljudi koji nam priskaču u pomoć, činjenica je da ne bismo opstali u Leskovcu gde već godinama bezuspešno tražim bilo kakav posao. To je, takođe, nešto što me muči i izjeda i nema nikakvih izgleda da će se promeniti.

Ipak, moj put je zacrtan i ne smem da pokleknem, a to je da Kristijana izvedem na pravi put. Zasad mi pomažu dobri Đukići, a da nije tako, verujte da bih ponovo bila u teškim neprilikama - rekla je u telefonskom razgovoru novinarima "Vesti" majka Slađana, pošto je dar stigao u njene ruke.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online