Utorak 22.11.2016.
17:36
Vestionline,blic.rs

Selektor Srbije savetuje: Nole, vrati kilažu!

Reuters
Izgubio kilograme i prvo mesto na ATP listi

- Primetio sam da je fizički malo pao. Izgubio je na kilaži. Mislim da je sa tim kilogramima otišao i deo njegove energije i snage. Opet, to sam video gledajući ga na televiziji, nisam ga video uživo, biće prilike, pa ćemo porazgovarati. Njemu teniski ne možemo ništa da zamerimo. On je za mene zbog svega što je uradio najbolji igrač belog sporta ikada. Nije on zaboravio da igra tenis. Jednostavno, mislim da će morati da poradi na tome da povrati energetske zalihe, koje su mu na rezervi - istakao je Obradović za blic.rs.

I dalje traje misterija vezana za Borisa Bekera.

- Ne znam, to nije pitanje za mene. Ali mislim da šta god ili ko god da Novaku bude potreban, on će ga dovesti u tim. Ako misli da treba nekoga da menja, to neka učini. Potpuno verujem u njegovo rasuđivanje, tako da će on, kao i uvek, uraditi pravu stvar.

Obradović smatra da bi Novak trebalo u narednoj godini da se usredsredi na velike turnire.

- Mislim da će mu biti samo bitno da uživa u životu. To je suština uspeha, Novak to zna. Već nekoliko puta do sada je to i sam rekao. Neka se odmori malo, neka uživa sa porodicom, prikupi energiju i krene sa pripremama - istakao je Obradović za dnevni list Blic.

2024 © - Vesti online