Sreda 23.11.2016.
02:30
Vestionline

Evo šta on zaista misli o vašem golom telu

pixabay.com
Opustite se i uživajte...

Mnoge žene imaju problem sa samopouzdanjem kada dođu do tog stadijuma veze. Uvek je tu nedoumica i nezadovoljstvo svojim telom, koje su izazvane mišljenjem da ste previše debeli ili previše mršavi. Mada, neke žene brinu i zbog ožiljaka i fleka koji su ostali kao posledica porođaja. Istina je da muškarce i nije nešto briga za te sitnice. Evo šta oni zaista misle o nagom telu žene.

1. On želi da vas vidi takvu

Istina je da muškarci vole da vide nago žensko telo. Verujte da vaš muškarac ne obraća pažnju na sve sitnice, ožiljke, fleke i sitne nedostatke... ili na neki kilogram viška. Ne dozvolite da ovo budu stvari koje će odlučivati o sudbini vaše veze. Dopustite mu da vas vidi u vašem punom sjaju.

2. On je zabrinut za svoj izgled takođe

Muškarci brinu o tome kako izgleda njihovo nago telo isto koliko i žene. Jedina razlika je što oni to ne pokazuju na tako očigledan način. Razmišljajte o nesigurnostima sa kojima se on suočava i zapamtite mišljenje koje ste vi stekli o njegovom telu.

Vi nemate predrasude i ne obraćate pažnju na sitne nedostatke koje ima na telu. Pa pobogu, svako ih ima. Vi njega volite zbog toga ko je, a ne zbog izgleda i budite ubeđeni da i on vas na isti način doživljava. Vi ste vaš najstroži kritičar, imajte to na umu.

3. Vi ste njegov slatkiš za oči

On će se osećati kao dete koje istražuje prodavnicu slatkiša. Za njega, vi ste san snova. Vredi zapamtiti da se hormoni koji spopadaju muškarce razlikuju od onih koji spopadaju žene, pa će se stoga muškarci uvek ponašati drugačije od žena u krevetu.

Muškarci vole da vide golo žensko telo - zašto bi inače slike nagih ženskih tela u raznoraznim pozama preplavljivale muške magazine? Kompletan njegov fokus ide na činjenicu da ste vi nagi pred njim, a ne na detalje vašeg struka ili kože.

4. Preokupiran je planiranjem sledećeg poteza

Jednom kada budete nagi, on počinje da planira svoj sledeći potez. On razmišlja o tome šta će vam raditi sada kada vas ima samu i baš onako kako vas je želeo.

Njegove misli će se preusmeriti na predigru i planiranje kako da vas zadovolji (ili se makar tome nadajte, jer možda razmišlja i o sopstvenom zadovoljstvu). Muški mozak je podešen na tu frekvenciju da planira nekoliko poteza unapred u životu, pa zašto bi i sa vama bilo drugačije?

5. Biće fokusiran na istraživanje razlike

Žensko telo je potpuno drugačije od muškog. To je očigledna stvar, ali je takođe nešto o čemu će on razmišljati.

Njegov um je fokusiran na činjenicu da ste vi drugačiji od njega. On ne upoređuje razliku u veličini tela. On upoređuje vaše kompletno drugačije građe i to je ono što će ga svaki put iznova fascinirati.

6. Njegov um je u potpunosti usredsređen na vas

Kao i sve žene, verovatno i vi razmišljate i upoređujete svoje telo sa telom njegove bivše partnerke, ili čak sa telom vaših prijateljica. Nema potrebe za ovim. On vas ni sa kim ne upoređuje. Njegov um je usredsređen na vas - baš kao što i treba da bude. Opustite se i uživajte u svom telu.

2024 © - Vesti online