Ponedeljak 21.11.2016.
19:47
Vestionline

Rutinska pobeda Zvezde, nova povreda Mitrovića (VIDEO)

aba-liga.com/KK Crvena zvezda
Gudurić je bio jedan od četvorice igrača Zvezde sa dvocifrenim učinkom

Umorna Zvezda u nešto sporijem ritmu otvorila je meč što su Skopljanci umeli da iskoriste pa su prvu četvrtinu rešili u svoju korist, a u drugoj su prednost povećali i do +9. Tada se praktično razbudio crveno-beli tim pa je do poluvremena rezultat bio izjednačen, a serija kojom su razbili otpor borbenih gostiju desila se krajem treće i početkom četvrte deonice kada je od rezultata 48:49 Zvezda došla do +21 (77:56).

Tada je praktično bilo rešeno pitanje pobednika pa su priliku dobili i Ognjen Dobrić i Boriša Simanić, koji je utakmicu počeo u prvoj petorci i postigao je sedam poena. Loša vest za tim Dejana Radonjića je nova povreda kapitena Luke Mitrovića, koji se u trećoj deonici požalio na bol u mišiću zbog čega je morao da napusti teren i nije se više vraćao u igru.

Poenterski Zvezdu su do pobede vodili Bjelica i Simonović (trojke 5/8) sa po 21 poenom, a dvocifren učinak imali su još Gudurić koji je dodao 11 i Dangubić sa 10 poena. Na drugoj strani među Sokolima najbolji je bio iskusni Dragan Labović sa 16 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online