Ponedeljak 21.11.2016.
19:48
mondo.rs

VIDEO: Kad napaljena baba siluje Crnogorca, Srbina i Hrvata

Seks je oduvek bio tema koja intrigira, koja je tabu, koja inspiriše i o kojoj podjednako misle muškarci i žene. Oni stariji ga s radošću pamte, oni mlađi u njemu uživaju. A, kako mladi danas shvataju seks, na duhovit način će nam pokazati najnoviji film iz produkcije "Telic Studios".

Zoran (Crnogorac), Aleksandar (Srbin) i Damnjan (Hrvat) su tri neobična druga. Još uvek nevini, ali do ušiju zaljubljeni u svoje devojke. I ako su u vezi duže od godinu dana, devojke još uvek nisu spremne na seksualne odnose, svaka iz svojih razloga.

Izazov: do petka odvesti devojku u krevet. Tri momka pokušavaju sve moguće i nemoguće i prolaze kroz smešne i otkačene situacije, pa će čak u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu!

Evi Ras je poverena uloga bake jedne tinejdžerke, koja greškom uzima afrodizijak i onda spopada mladiće na žurci svoje unuke.

U filmu glume Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev...

Premijera filma "Saga o tri nevina muškarca" zakazana je za 11. januar 2017. godine.

2024 © - Vesti online