Ponedeljak 21.11.2016.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Kao dar sa neba

Privatna arhiva
Aleksandar Čolić sa majkom Ljiljanom

 Dobročinitelji, sigurni smo, nisu mogli ni da slute u kako dobar čas su im uputili ovu pomoć. I naši novinari, bili su neprijatno iznenađeni kada su, odmah pošto se novac našao u rukama požrtvovane majke Ljiljane Čolić (62), saznali za njihovu novu nevolju.

- Nažalost, moje zdravlje je ozbiljno narušeno. Toliko da bih, baš kao i moj sin Aca mogla da završim kao invalid u kolicima. Ko bi ga tada gledao i pazio? Sve se nekako odigralo kao u filmu. Nikakvih specijalnih naznaka nije ni bilo, samo je počela da me boli noga. Pošto je bio uporan i jak bol, otišla sam kod lekara, a onda se ispostavilo da je to mnogo ozbiljnije i da pod hitno moram da uradim magnetnu rezonancu lumbalnog dela kičme u Beogradu. Da bih to uradila, potrebno je oko 110 evra. Mi taj novac nemamo, Acina invalidska penzija i nadoknada za tuđu negu i pomoć, jedva da su dovoljni da pokrijemo najosnovnije životne troškove. Prosto mi je više i neprijatno da govorim o našim problemima koji nas pritiskaju godinama... - kazala je tužno majka Ljiljana i dodala:

- Da nije bilo plemenitih čitalaca "Vesti" i njihove pomoći, ne znam ni da li bi moj sin bio među živima danas, a sada sam ja u ozbiljnom problemu iz koga ne vidim izlaz. Zato je ovaj prilog iz Sidneja za mene poput dara sa neba. Hvala tim dobrim ljudima od sveg srca, ko god da su. Nadam se i molim da će nam još neko pomoći, kako bih mogla da odem na taj pregled i što pre dobijem adekvatnu terapiju.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2023 © - Vesti online