Ponedeljak 21.11.2016.
11:02
Vestionline

Ovo još niko nije uradio u Zvezdama Granda

youtube.com/Zvezde Granda
Nije oduševio žiri svojim pevanjem: Milan Osmanović

Razočaran zbog toga što u “Zvezdama Granda” nije dobio nijedan glas, Milan Osmanović je uradio nešto potpuno neočekivano, i preko svoje Fejsbuk stranice je izvređao kompletan žiri.

Da sve bude zanimljivije, Osmanović je status u kojem žestoko kritikuje članove žirija, objavio pre nego što je emisija emitovana.

- Dragi prijatelji, evo da vas obavestim da večeras u emisiji Zvezde Granda možete pogledati moj nastup i korumpirani žiri kome tu sigurno više nije mesto. Ja nisam prošao eto odmah da vas obavestim, nisam dobio nijedan glas, a pritom su i članovi žirija izigravali nešto (ne znam ni sam šta) a koji je razlog toga iskreno mi nije jasno, koliko sam razumeo pesma koju sam izvodio im je bila glupa i nisu me saslušali. Sve u svemu prepustiću vama da pogledate i vidite o čemu vam govorim i njihovo nevaspitano ponašanje. Uz ovu postavku žirija emisija može samo da gubi na gledanosti, jer oni samo vređaju kandidate. Eto, gledajte večeras, naravno ako ste u mogućnosti i voleo bih da čujem vaše mišljenje o svemu tome - napisao je Osmanović.

Pogledajte MIlanov nastup i sami procenite da li je zaslužio da prođe dalje!

2024 © - Vesti online