Ponedeljak 21.11.2016.
10:38
Vestionline

Krasić: Nešto (a bogami i neko) smrdi u odboru za bezbednost!

Youtube /Fragmenti prošlosti
Scena kupanja koja bi dobro došla poslanicima u Skupštini

- Odlučio sam da odem na sednicu Odbora za bezbednost koja je bila u toku. Pošao sam ka sali i kako sam otvorio vrata, osetio sam takav smrad da vam to ne mogu opisati. Glasno sam prokomentarisao: "Kakvi ste, bre, vi to poslanici? Niko se ne kupa, bre! Smrdite, ljudi!". Dve sekunde sam tu bio i izašao napolje. Neki su se, čuo sam, smejali. Smejale su se i žene koje rade u Skupštini. Zašto ne kontrolišete da li se poslanici kupaju? Kako ih puštate unutra bez provere? - priča Krasić.

On dodaje da situacija nije nimalo smešna, iako to na prvi pogled deluje tako.

- Sve to deluje kao šala, a u stvari je velika zbilja. Posle su mi te žene iz Skupštine rekle da ne treba da budem iznenađen, da je tako na sednicama Odbora. Bio sam šokiran - kaže on i dodaje:

- I sada, kada se poslanici žale na atmosferu u Skupštini i kažu da je ovakva ili onakva, ja kažem da je ona na prvom mestu nekupajuća - sa osmehom kaže Krasić.

Inače, da bi obelodanio "skupštinske tajne" podstaklo ga je saopštenje SPS-a u nedelju.

- SPS je izrazio žaljenje zbog atmosfere u Skupštini. Pridružujem se, jer stvarno ima poslanika koji se danima ne kupaju, a svakodnevno tu dolaze - napisao je Krasić.

2024 © - Vesti online