Nedelja 20.11.2016.
02:30
Vestionline

Žene otkrivaju: Ovo su njihove najveće fantazije

Pixabay.com
Žene znaju da budu veoma nevaljale

Seksi predigra

"Sviđa mi se ideja da me neko pokupi i poljubi, dodirne i prisloni na zid pre nego što pređemo u krevet ili na pod. Ili da me zaskoči dok stojim i tako preuzme kontrolu nad mojim telom. Čak i pomisao na to me uzbuđuje". Kristin (26)

Igraj prljavo

"Baš sam iznenađena koliko mali broj muškaraca voli "žestinu" u krevetu. Uživam kada mi muškarac stavi ruke oko oblina, dodiruje mi kosu i povuče glavu unazad, a posebno volim kada ulazi u mene otpozadi. Kada mi povuče kosu volim da mi stavi ruke na vrat i povuče me ka sebi". Džen (28)

Eksperimentisanje sa novim igračkama

"Nikad pre nisam praktikovala vezivanje tokom seksa. Dopada mi se ideja o potpunom predavanju drugoj osobi, prepuštajući svoje telo"., Stefani (25)

Spoznajte privlačnost lagane igre

"Umesto da samo na brzinu skidamo odeću sa sebe, više volim da mi moj partner lagano skida komad po komad odeće i nežno dodiruje deo tela koji je izložen. Čini mi se da kod mene raste uzbuđenost kako mi partner skida svaki naredni komad odeće", Beka (23)

Seks u liftu

"Jednostavno; želim da on zaustavi lift i tamo me zaskoči. Vrlo seksi",  Ket (29)

Uniforme nikad ne izlaze iz mode

"Svaka žena ima fantaziju u kojoj je uključen muškarac u uniformi. Volela bih da imam nekog ko će obući policijsku uniformu, staviti mi lisice i igrati grubu igru", Ališa (31)

Anđeoska trojka

"Ovo je moja najveća fantazija, ali se bojim da je predložim mom dečku. Želela bih da imamo još jednu ženu pored sebe u krevetu. Bilo bi sjajno videti mog partnera kako se uzbuđuje dok ja zadovoljavam drugu ženu i ona mene", Lisa (24)

Budi direktan

"Ja volim kada muškarac preuzme stvari u svoje ruke tokom akcije i da mi kaže šta tačno želi kako bih ga ja zadovoljila. To ne mora da bude ništa na silu, već vrlo jednostavno, poput recimo pokreta kada svojom rukom povuče moju glavu ili kada mi kaže da se spustim na kolena i zadovoljim ga. Pola mog zadovoljstva dolazi od toga da njega zadovoljim", Erin (29)

Seksi dodiri

"Volela bih da budem vezana za uzglavlje kreveta dok sam potpuno gola i da mi on dodiruje svaki senzualni deo tela. Ta vrsta dodira je svaki put pravi vatromet", Feliša (22)

Poljubi je strasno

"Nikad ne zaboravljajte važnost ljubljenja... koje traje malo duže. Muškarci nisu svesni koliko su te stvari važne kada govorimo o strasti kod žene", Rejčel (24)

2024 © - Vesti online