Subota 19.11.2016.
08:51
Alo.rs

"Agenti CIA pripremali atentat na Vučića"

Tanjug
Nemanja Ristić tvrdi da strane obaveštajne strukture stoje iza napada na braću Vučić

- Povodom kleveta iznetih u crnogorskoj javnosti kojima mi se pripisuje učešće u pripremi navodnog državnog udara u Crnoj Gori obaveštavam vas da sam podneo krivične prijave protiv Aleksandra Sinđelića za lažno optuživanje i ugrožavanje sigurnosti i Milisava Katinića, specijalnog javnog tužioca Crne Gore, zbog zloupotrebe službenog položaja - kaže Ristić.

- Iza ove orkestrirane hajke stoje obaveštajne strukture okupljene oko Mila Đukanovića i Bebe Popovića, usko povezane sa albanskom narko-mafijom. Glavni mentor je CIA, kao i pojedinci američkih ambasada u Podgorici i Beogradu, a postoje osnovane sumnje da oni stoje i iza pripreme mogućeg atentata na Aleksandra i Andreja Vučića - dodaje Ristić.

- Uhapšeni Sinđelić, zavisnik od narkotika i alkohola koji je i svojoj supruzi pretio ubistvom, zbog čega je ona podnela krivičnu prijavu, samo je izvođač prljavih poslova za pomenute naručioce. Sve iznete neistine od dana izbora u Crnoj Gori biće u potpunosti raskrinkane kako pred pravosudnim organima, tako i pred celokupnom javnošću - navodi Ristić, a na pitanje poznaje li Dikića, odgovara:

- Pomenutog bivšeg komandanta Žandarmerije poznajem kao poštenog i časnog oficira, a koliko znam, njegovo zdravstveno stanje je izuzetno teško i ozbiljno, pa smatram da je dovođenje Dikića u ovakav kontekst apsurdno - kaže on.

2024 © - Vesti online