Petak 18.11.2016.
16:57
Vestionline

Vlado Georgijev priznao: Ćerka liči na...

Vesti
Nasledinica liči na njega: Vlado Georgijev

- Snašao sam se svetski u ulozi oca. Iako se od mene očekivalo da u nekom trenutku postanem otac, ipak je ovo za mene jedno novo iskustvo, koje je unelo u moj život neka nova osećanja. Obožavam da provodim vreme sa Sofijom, ona me u potpunosti ispunjava. Nikada do sada nisam osetio ovako nešto - ispričao je pevač za "Blic Puls“ i otkrio na koga liči njegova naslednica.

- Predivna je. Sofija je ista ja kad sam bio beba, baš liči na mene. Doduše, ima nos na mamu, što je veoma dobro. Lepa je kao lutka, obožavam je - ne može da sakrije osećanja Georgiev dok priča o svojoj mezimici.

Georgiev već godinama gaji određeni imidž. Njega niko nije povezivao sa decom i porodicom, ali sad, kad je i sam postao roditelj, to se promenilo. Zbog toga mu obaveze oko bebe ne padaju teško, ali priznaje da pelene ne menja.

- Ne menjam pelene! Pa zamislite da vidite mene kako radim te poslove. To prepuštam ženi. Ona to radi super, iako je vrlo mlada. Iskreno, sve oko bebe radi fenomenalno, uopšte joj ne treba bebisiterka ili neko ko će joj pomagati - kaže pevač.

- Mnogi pričaju da sam ovakav ili onakav, ali ja mogu samo da kažem da imam izuzetnu suprugu. Recimo da ona trpi sve moje nestašluke. To ne znači da je varam, nego mi toleriše kad duže ostanem u gradu i takve gluposti. Super je moja Milica - ponosno priča pevač.

Podsetimo, Vlado i 14 godina mlađa Milica upoznali su se pre tri godine na snimanju spota za pesmu "Iskreno“. Oni su čak organizovali lažnu svadbu na proslavi pevačevog rođendana. Inscenirali su venčanje u jednom restoranu, a kad je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da se venčaju, oboje su kao iz topa rekli "ne“. Žurka u čast rođendana je potom nastavljena.

2024 © - Vesti online