Petak 18.11.2016.
09:06
M. Topalović - Vesti

Iliev: Cilj je štoper, neće biti rasprodaje

FK Partizan
LOV NA ŠTOPERA: Ivica Ilijev

Crno-beli na toj poziciji imaju Gregora Balažica, Nikolu Milenkovića, Bojana Ostojića, te Sedrika Goguu koji je na izlaznim vratima.

"Za nas je januarski rok najbitniji, jer tu pravimo bazu za sledeću sezonu, za evropske kvalifikacije i sve ono što nas čeka. Trenerželi centralnog odbrambenog igrača. Ta pozicija je deficitarna u timu i to će biti najvažnija meta u predstojećem prelaznom roku. Sve ostalo će biti uslovljeno odlacima", rekao je Iliev. 

On ističe da neće biti masovne prodaje igrača, da će otići samo dvojica, trojica zbog finansijske situacije, iako tvrdi da postoje interesovanja i ponude za šest, sedam fudbalera čija je cena 2-3 miliona evra. 

"Na nekim pozicijama smo i prenatrpani. Recimo, napad. Dušan Vlahović, koji je ekstremni talenat, ne može da dođe do izražaja, imamo tu i Đorđa Jovanovića, imamo i dečka 2000. godište, takođe vanserijskog, kao i dečka 1998. godište, takođe ultratalentovan. Ali je u timu uvek potrebno imati jednog ili dvojicu iskusnih napadača koji će igrati evropske utakmice, nositi pritisak", dodao je Iliev. 

Partizan je trenutno na deobi druge pozicije u Superligi sa Vojvodinom sa po 32 boda, šest manje iza lidera Crvene zvezde posle 15 utakmica. Predstojećeg vikenda crno-beli dočekuju Bačku.

2024 © - Vesti online