Petak 18.11.2016.
09:02
M. Topalović - Vesti

Klop brani Runija: I legende piju i puše kao ludi

Reuters
HRABRI RUNIJA: Jirgen Klop (Liverpul)

Sve se navodno desilo uoči utakmice Engleske i Španije, a napadač se na kraju i izvinio svima zbog "neprimerenih" fotografija.

"Izvinio se se jer je popio čašu nečega? Saosećam se sa igračima. Znam da smo svi mi srećni jer imamo priliku da zaradimo mnogo novca zato što se bavimo poslom koji volimo, ali na kraju dana ispod tih dresova su i dalje obični ljudi," rekao je menadžer ‘Redsa’. 

"Ponekad te pozovu na zabavu - venčanje ili rođendan - i ti možeš da odigraš svoju profesionalnu ulogu i reći: 'Ne, ne pijem i molim te da između nas bude 20 metara razmaka ako pušiš, jer ne želim biti pasivni pušač' Ali život tako ne funkcioniše”, izjavio je Klop. 

Bivši menadžer Borusije Dortmund, iako ne zna gde je engleski reprezentativac bio, veruje da nije uradio ništa za šta bi trebalo da bude kažnjen. 

"Ovi momci, ova generacija igrača su najveći profesionalci u fudbalu. Sve legende koje još uvek volite i svi igrači kojima se divite su pili i pušili kao ludi, a i dalje su bili dobri igrači! Danas to više niko ne radi. Ovi momci su pravi profesionalci. U pitanju je loš tajming kada se nađeš na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Nemam pojma gde je Runi bio, ali sam uveren da se nije desilo ništa strašno”, rekao je menadžer ‘Redsa’. 

Runi nije nastupa za Englesku u prijateljskoj utakmici protiv Španije zbog lakše povrede kolena. 

“Reprezentacija Nemačke bila je u Rimu i video sam neke slike iz restorana. Nisu u rukama držali čaše, ali zar stvarno mislite da nisu pili? Takav je život kojim mi živimo - pod mikroskopom Kada se dogodi nešto svi pričaju samo o tome. Za jedan, dva ili tri dana niko se više neće sećati što se dogodilo, zašto onda uopše od toga pravimo dramu?”, zavšio je nemački stručnjak.

2024 © - Vesti online