Četvrtak 17.11.2016.
22:30
alo.rs

Soraja u panici: Ukrali joj telefon s porukama moćnog političara?

A. Čukić
Šta to je to krila u telefonu: Soraja Vučelić

Soraja je nedavno prošetala pistom na jednom modnom događaju, a pre izlaska ona je stavila telefon u torbicu. Međutim, kada je htela da ponovo uzme telefon, nije ga pronašla u torbi.

- Bila je celo veče super raspoložena, ali sve je to palo u vodu kad se revija završila i kada je otišla da se presvuče. Htela je da telefonira, ali njenog mobilnog nije bilo ni na vidiku - kaže dobro obavešteni izvor, koji dodaje da je Soraja u telefonu imala poruke koje joj je slao jedan uticajni političar.

- Ma, ona je doživela nervni slom jer u telefonu ima brdo poruka od jednog poznatog, moćnog političara. On joj već mesecima šalje svakakve poruke, a u mobilnom ima čak i slike koje joj je slao. Mislim da nema ništa s njim, ali nikako ne bi volela da se sve to pojavi u medijima i da se otkrije ko je on jer to može stvoriti probleme i njoj i njemu - kaže izvor, dok starleta želi što pre da zaboravi tu priču.

- Odakle vam to?! Stvarno ne bih da komentarišem ništa vezano za tu priču. Istina je da imam novi telefon i to je sve što ću reći - rekla je Soraja za "Pink.rs".

2024 © - Vesti online