Petak 18.11.2016.
02:30
Vestionline

Kažu da su ovo najbezobraznije seks poze iz Kama sutre. Tako nam i deluju

pixabay.com
Začinite svoj seksualni život

Uz savete iz Kama sutre čak i obične, svima dobro poznate, poze mogu da postanu eksplozivne i drugačije! Sitne izmene uz prave smernice velikih stručnjaka pružiće vam sasvim novi doživljaj i fantastične rezultate.

Dakle, kada pomešamo klasiku i vrele, bezobrazne "trikove" evo šta dobijemo!

Divlji rodeo

Oboje sede, dok je ona na njemu. Šta da pokušate, a da bude drugačije nego obično? Muškarac treba da se nasloni unazad i prekrsti noge, a vi treba da ga zajašete i podvučete noge pod njegove. Moć je u vašim rukama, a ova poza je savršena kada imate puno, punooo energije i kada želite kontrolu.

Youtube/Dorothia Oh

Nirvana

Reč je o varijanti misionarske poze u kojoj je akcenat na istegnutosti vašeg tela. Lezite na leđa na krevetu i ispužite se što je više moguće, tako da osetite da vas svi mišići zatežu i da su bedra skupljena. Pomoći će vam ako se rukama uhvatite čvrsto za uzglavlje kreveta ili ih oslonite o zid (ako je krevet uz zid).

Ova poza je sjajna jer zatezanje svih mišića i skupljena bedra prirodno stimulišu klitoris, a i time će se pojačati efekat trenja prilikom penetracije.

Youtube/Dorothia Oh

Druženje na kauču

Ovo je poza koja je najbolja kada je u pitanju efekat iznenađenja! Zajašite ga jedne večeri na kauču ili fotelju dok gleda televiziju. Kada sednete na njega, nagnite se unazad - tako da vam leđa budu na njegovim nogama praktično. Kako bi vam bilo lakše rukama se oslonite o pod. U ritmu u kom želite idite podižite se i spuštajte, dok vam on pomaže rukama i trlja klitoris.

Ova poza je sjajna jer sami određujete koji tempo je u "igri", a i ovo je jedan od retkih položaja u kome telo izgleda fantatsično – stomak je ravan, a grudi prkose gravitaciji.

Seksi makaze

Za one koji vole divlji seks na stolu ova poza je dušu dala! Dakle partnerka treba da bude na ivici stola, a ono što je drugačije jeste položaj njenih nogu. Umesto da ih stavite na njegova ramena, on treba da vas uhvati za gležnjeve, raširi vam noge i uđe u vas u isto vreme, potom ih prekrsti, pa ponovo raširi - istovremeno prodirući u vas.

Ova poza je sjajna jer u oba partnera budi niz novih osećaja. Kada vam raširi noge osetićete ga duboko u sebi, a kada ih prekrsti osećaćete ga zarobljenog između svojih nogu.

Youtube/Dorothia Oh
2024 © - Vesti online