Utorak 15.11.2016.
22:51
Vestionline

VIDEO: Par imao divlji seks pred prepunim klubom

pixabay.com
Momak i devojka sve šokirali (Foto: Ilustracija)

Među frapiranim gostima kluba bili je i dovoljno prisebnih, koji su seksualni odnos nezajažljivog para snimali mobilnim telefonom, a video odmah potom objavili na Tviteru:

- Kada posećujete rejv žurke uvek dobijete i više nego što ste platili - napisala je osoba koja je objavila snimak na društvenoj mreži.

Na snimku se vidi kako muškarac sedi na sofi spuštenih pantalona, dok je devojka na njemu zadigla suknju, ne obazirući se čak ni kada su neki pokušali da im skrenu pažnju da ih posmatra nekoliko desetina ljudi.

- Njihov seks je trajao najmanje pet minuta. Jedna gošća je prišla, tapnula devojku po ramenu i rekla im da ih svi gledaju, ali oni su samo nastavili, ne obazirući se na upozorenja - napisao je jedan od svedoka na Tviteru.

Neko je pozvao obezbeđenje kluba da prekine ovaj “performans”, ali jedna gošča je uspela da odvuče devojku, pa je par je uspeo da se izgubi u gužvi.

- Bila sam pijana, ali kada sam videla par koji ima seks nasred kluba momentalno sam se otreznila - napisala je jedna gošća.

Ovaj video veoma brzo je više hlijada puta šerovan i lajkovan na Tviteru, ali niko iz kluba “Revolucija” nije želeo da komentariše incident, koji im je omogućio besplatnu reklamu na društvenim mrežama.

2024 © - Vesti online