Utorak 15.11.2016.
15:43
alo.rs

Ćerka Ljube Pantović: U "Snajke" ulazim da prehranim dete!

Facebook/Aleksandra Subotic
Aleksandra Subotić

- Ćerkica je sada već porasla i u sigurnim je rukama, čuvaće je moj tata, sa kojim trenutno živim. Ulazim u rijaliti da se predstavim u drugačijem svetlu, jer se o meni svašta pisalo. Svi me znaju kao Ljubinu ćerku, a sada hoću da me zapamte kao modela na početku karijere. Sa druge strane, kao model ne mogu mnogo da zaradim, pa će mi honorar dobro doći da izdržavam dete - kaže Aleksandra, koja sa osuđenikom na robiji Aleksandrom Čabarkapom ima trogodišnju devojčicu.

- Mama mi u finansijskom smislu najviše pomaže. Velika mi je podrška za sve, pa i da uđem u rijaliti. Tako je otkad sam postala majka. Ona je o mom detetu brinula prvih godinu dana, dok sam bila maloletna. Bila mi je staratelj. I dan-danas brine o njoj i o meni, samo je malo manje viđa, pošto živi u Švedskoj. Mnogo joj nedostaje, jer je Magdalena veoma vezana za nju. Nedavno sam i proslavila ćerki treći rođendan, Ljuba joj je iz Švedske poslala tortu - otkrila nam je Aleksandra i dodala da je veoma vezana za očuha, Ljubinog verenika Mirka, sa kojim njena majka živi u Švedskoj.

O ocu svoje ćerke ne želi da priča, iako smo u više navrata insistirali da nam otkrije u kakvom su odnosu, da li ga posećuje u zatvoru i da li su i dalje u ljubavnoj vezi.

- Ne bih da bilo šta komentarišem u vezi sa njim. Ne smem o njemu da pričam zbog sudskih procesa. Ne mogu da vam kažem da li sam i dalje sa njim - bila je izričita buduća rijaliti zvezda.

Facebook/Aleksandra Subotic
2024 © - Vesti online