Utorak 15.11.2016.
10:53
M. Topalović - Vesti

U Novom Pazaru ne znaju da im je trener otišao?

Instagram
PUTEŠESTVIJE: Zoran Govedarica

Problemi drmaju Novi Pazar. Klub se nalazi tek na 14. poziciji Superlige, sa svega 12 bodova iz 15 kola, a igrači su u štrajku zbog neisplaćenih zarada, dok je trener Zoran Govedarica napustio klub i dogovorio saradnju sa Bačkom.

Fudbaleri nisu izlazili na teren još od prošle srede, otkazana je prijateljska utakmica sa Rudarom u Pljevljima, međutim, predsednik Kemal Mehmedović tvrdi da nema razloga za paniku.

"U utorak bi trebalo da ekipa počne sa radom. Fudbaleri su dobili dva-tri slobodna dana, vreme je bilo loše, trener odsutan zbog porodičnih problema...", rekao je Mehmedović i dodao da nema informacije o odlasku trenera Zorana Govedarice.

"Trener nije najavio odlazak. Nadam se pozitivnom rešenju i njegove porodične situacije, što je još jedan od detalja bitnih za nastavak rada. Sve bi trebalo da bude jasnije u toku dana".

A, u toku dana prostrujala je vest da je Govedarica napustio klub i dogovorio saradnju sa Bačkom.

"Novosadski strateg kraj Jošanice se zadržao 50 dana. OFK Bačka će mu biti treći klub u sezoni, počeo je u Proleteru, nastavio u Novom Pazaru, a potom se preselio u Bačku Palanku".

Novi Pazar u subotu igra protiv Vojvodine u gostima, a videćemo ko će voditi ekipu sa klube.

2024 © - Vesti online