Utorak 15.11.2016.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Najgore je prošlo, hvala svima do neba!

Vesti
Konačno u toplom domu i roditeljskom zagrljaju: Nenad Jokić

- Dugujemo ogromnu zahvalnost mnogim znanim i neznanim dobrim ljudima. Da nije bilo njihove pomoći, koja je pristizala sa svih strana, Nenad ne bi mogao u Francusku. Kako na operaciju i ugradnju veštačkog jednjaka, tako ni na ponovni odlazak i kontrolu, za šta je bilo potrebno skoro 80.000 evra. Verujte da smo strepeli od novog hirurškog zahvata nakon svega što smo proživeli u proteklih šest meseci, ali i zbog finansija. Na sreću, utvrđeno je da je njegov želudac jednostavno stao. Hirurški zahvat u Beogradu je to stanje samo dodatno pojačao, pa je došlo do brojnih komplikacija - ispričala je Danijela Jokić, novinarima "Vesti" dodavši:

- Nepravilan način ishrane, takođe, jedan je od uzroka. Rečeno nam je da će proći još dosta vremena dok sve to ne dođe na svoje. Lekari su nam zato prepisali na koji način treba da hranimo Nenada i u koje doba, kako u buduće ne bi dolazilo do problema. Polako ćemo uvoditi i čvrstu hranu, kako bi naučio da žvaće, a samim tim i stimulisao želudac da proradi. Naša borba svakako nije gotova, jer za tu specijalnu hranu treba dosta novca, ali najgore je prošlo i lakše se diše, samo kad je Nenad dobro i napreduje.
 

Od Boga vam nagrada!

- Pored brojnih čitalaca "Vesti", humanih sunarodnika i sugrađana, i zdravstveni Fond nam je priskočio u pomoć, tako da smo sve troškove Nenadovog lečenja sveli na nulu i nemamo nikakvih dugovanja. Zato, još jednom veliko i od srca hvala svima. Njihovo dobročinstvo nikada nećemo moći da zaboravimo, niti da im se odužimo. Ipak, verujemo da "neko odozgo" sve to vidi i da će ih za to nagraditi! - poručila je majka Danijela.

2024 © - Vesti online