Ponedeljak 14.11.2016.
17:32
Vestionline, KK Crvena zvezda

Radonjić: Čeka nas zahtevna i teška utakmica

Tanjug
Radonjić i Dangubić govorili su o očekivanjima u duelu sa Nemcima

Trener Dejan Radonjić očekuje vrlo težak duel sa jedinim nemačkim predstavnikom u elitnom takmičenju:

- Posle utakmice u Zagrebu, odmah smo otputovali za Nemačku, gde ćemo pokušati da se pripremimo u što kraćem periodu za duel sa ekiom koja igra dobro i u Evroligi i domaćem prvenstvu. Ekipa Bamberga je tim sa puno kvaliteta, sa jako malo promena u odnosu na prošlogodišnju ekipu i zato smo svesni da nas čeka vrlo zahtevna i teška utakmica. Pokušaćemo da odigramo na najbolji mogući način, čvrsto i što bolje, bez obzira na činjenicu da je raspored zgusnut i što smo u seriji putovanja, koja bi sama po sebi bila teška i bez ovoga što nam se dogodilo u međuvremenu - rekao je trener crveno-belih.

Prvotimac Nemanja Dangubić:

- Ekipa Bamberga igra odlično i ove godine. Imaju identičan skor kao i mi 2-4, ali su sve utakmice koje su gubili gubili u dramatičnim završnicama i na jednu loptu. Očekujem veliku borbu i neizvestan meč protiv vrlo kvalitetnog protivnika, koji i ove godine pokazuje da je neugodan rival svima u Evroligi.

Ekipa će u vreme utakmice odraditi jedan trening, na dan utakmice još jedan, a povratak u Beograd planiran je u sredu u popodnevnim časovima. Košarkaši Crvene zvezde mts imaće vremena samo da se presvuku i onda ih očekuje večernji trening u "Kombank Areni" pred utakmicu sa Emporio Armanijem, koja se igra u četvrtak od 19 časova.

Prodaja karata za taj meč, po identičnim cenama kao i za meč sa Baskonijom, počinje u utorak u 10 časova u svim poslovnicama "Eventima".
 

2024 © - Vesti online